divendres, 7 de març del 2008

Menú de Pasqua - Sant Climent


Aperitiu
Musclos
amb salsa picant o
amb salsa maonesa amb mostassa
Entrants
Sopa Tai
Sopa de pastanaga amb coriandre
Arròs caldós de verdures i esclata-sangs
Xampinyons farcits de gambes i gratinats amb formatge
Plats principals
Carn
Costelles de porc adobades amb peres, patetes i xirivies
“Saltimboca” Filets de pit de pollastre fregits amb cansalada i llorer
Peix
Bacallà amb pebres vermells
Pebres vermells farcits de lluç i gambes
Vegetarians
Verdures al forn amb bulgur
Bròquil gratinat amb beixamel i formatge
Postres
Flam de nous
Pastís de llimona amb merenga
Pastís de formatge fresc amb cireres calentes
Peres en almívar i crema de xocolata

CP Sant Climent
Català per a mares i pares

1 comentari:

Xavier ha dit...

Axis m’agrada, que algú pugui aportar rectificacions. A partir d’avui canvia la “contracció”.
Fa mol poc que escric amb català, ja que mai vaig tindre la oportunitat de fer-ho. Gracies Mpons.
Una abrasada a tots els illencs, un lloc en que m’agradaria haver viscut. Les meves estimades illes. Benvingut a “des dels meus ulls”.